Wide assortment

Easy exchange

14 days right to return

13% off all regular prices

WELCOME17

BULLPADEL FLOW W 2022

BULLPADEL FLOW W 2022

Julia Gustafsson |

BULLPADEL FLOW W 2022
- Alejandra Salazars konkurrenceketcher

Form: Hybrid

Ramme: 100% kulstofrør

Overflade: Fibrix

Overfladelag: 3D Grain

Profil: 38 mm

Balance: Gennemsnit

Vægt: 345-360 g

Bullpadel Flow 2022 er Alejandra Salazars konkurrenceketcher. Ketsjeren vejer væsentligt mindre end andre ketchere i PRO LINE-serien, hvilket gør den velegnet til spillere, der af forskellige årsager leder efter en lettere ketcher uden at give afkald på andre spilleegenskaber. En lettere ketcher anbefales også til dem, der har problemer med albuen eller som har tendens til at "padle albue".

Teknikker og materialer

Fibrix: Ketsjerens ydre kerne består af en ny blanding mellem kulfiber og glasfiber kaldet Fibrix. Det er en mere modstandsdygtig overflade end dem, der kun er lavet af kulfiber.

Adaptia kerne: Multievan består af et materiale med forskellige tætheder, som tilpasser sig alt efter om spillet er hurtigt eller langsomt. Det betyder, at ketcheren giver kraft til offensivt hårdt spil og til langsomme bolde giver den kontrol.

Bullpadel Flow W 2022 har også Vibradrive; et vibrationsdæmpningssystem bestående af et silikonemateriale, der sidder langs skaftet.

Hvad angår ketcherens slagflade, er den kronet med en ru overflade, et såkaldt 3D-grain , som bidrager til øget spin i bolden under sliced ​​shots.

Hybridformen og den mellemstore balance gør, at ketcheren føles glat i hånden.

Hvem passer Bullpadel Flow W 2022 til?

Flow er skånsom at lege med, hvilket gør den velegnet til den dygtige motionist såvel som den professionelle konkurrencespiller.

Bullpadel har nu frigivet den svenske Padel Open-version af modellen i Limited Edition: Bullpadel Flow SPO Limited Edition 2022