Trustpilot 4,7 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME13

Babolat Viper Juan Lebrón 2023 - HVAD ER NYT?

Babolat Viper Juan Lebrón 2023 - WHAT´S NEW?

Julia Gustafsson |

El Lobo's Weapons 2023 - Mere kraftfuld end nogensinde!

Babolat Viper Juan Lebron 2023

Kerne: 38 mm
Stel: Kulfiber
Slagflade: 12K kulfiber
Form: Diamant
Balance: Top tung (270 mm)
Vægt: 365 gram (+/- 10 gram)

Kernen - SORT EVA
Kernen i ketcheren består af en solid stiv kerne for maksimal kraft, når du slår bolden. Ved hårde slag som smashes reagerer kernen hurtigt og sender bolden ud med stor fart.

Overflade - 12K KULFIBER
Sammenlignet med Lebróns tidligere model består denne racks slagflade af et 40 % tykkere carbonlag. Resultatet er en ekstra stiv slagflade for dominerende eksplosivitet i slagene.

3D SPIN
Sammenlignet med andre modeller fra Babolat har Viper Juan Lebrón en ekstra ru overflade for maksimalt greb om bolden. Et ribbet mønster og en grovkornet sandpapiroverflade giver den højest mulige spindeeffekt.

HPS TEKNOLOGI
Alle topmodeller fra Babolat er designet med HPS-Technology, hvilket betyder, at hullerne i ketcheren er strategisk placeret og tilpasset ketcherens form. Denne særlige model har to ekstra huller boret i bunden af ​​stativet for at kompensere for stivhed.

VIBRASORB SYSTEM2
Siden før har Babolat implementeret et dæmpningssystem for at minimere vibrationer i ketcheren, der kan føre til skader. Med det nye opdaterede Vibrasorb System2 reduceres vibrationerne yderligere for at give mere følelse, øget komfort og mindre stød i slagene.

En anden nyhed er muligheden for at fjerne og udskifte håndledsremmen på ketcheren. Uanset om du vil skifte farve eller lægge den i vaskemaskinen, tager det ikke mere end et par sekunder at tage af eller sætte en ny på.