Trustpilot 4.7 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

Her finder du alt om greb & basisviklinger!

Här hittar du allt om grepp & grundlindor!

Julia Gustafsson |

Selvom vi alle foretrækker forskellige greb på vores padelketchere , er der nogle grebstricks til at optimere dit spil og forhindre skader.

Det universelle greb , et greb, der kan bruges i alle sammenhænge uden behov for at skifte greb mellem slagene. Universalgrebet er et hammergreb langt nede i skaftet hvor ketcherens profil er rettet mod klokken 12 i hånden. Langfingeren møder tommelfingeren og pegefingeren griber højt som en krog ovenover. Dette greb er velegnet til både begyndere og professionelle spillere. Grebet bør læres fra start, så spillere, der endnu ikke har kendskab til teknikken, ikke pådrager sig skader.

Nedenfor udvikler vi temaet "greb" og hvad du skal tænke på for at optimere dit padelspil. Først op: Basic coils;

GRUND LINDA

Det vil sige den vind, der allerede er på din ketcher, når du køber den. Denne svøb skal altid dækkes med en oversvøb for at beskytte den og bevare dens holdbarhed. Du kan også bytte base wrap til en anden for at reducere vibrationer og stød eller hvorfor ikke bare ændre mønsteret i base wrap for anderledes ergonomi.

FORSLAG TIL GRUNDLÆGGENDE:

En glat optræk er standard som grundoptræk på ketcheren, men så er der de modeller, der allerede har et Hesacore greb, når du fx køber den; Bull padel Vertex 03.

HESACORE

Hesacore er en basisrulle lavet af gummi. Grebet har et mønster, der gør, at du glider mindre og giver dig en tættere kontakt med ketcheren. Dens mest kendte egenskab er, at den forhindrer stød og vibrationer, der kan opstå i forbindelse med slag. Hesacore fås i to forskellige varianter; den hvide som har et groft lidt tykkere mønster og den lyserøde som er lidt tyndere.

INGEN

Noenes patenterede jordindpakning er blevet en livredder for mange padelspillere. Den fjerner 98% af de vibrationer, der opstår, når man slår bolden gennem dens molekylære struktur, der absorberer stødene, dette forhindrer mikrotraumet i at opstå i musklerne. Lindan er desuden udviklet sammen med og kvalitetssikret af selveste Fernando "Bela" Belasteguin. Oprulleren har en lang holdbarhed, den kan også skiftes mellem ketchere, da den er beskyttet af en overvinder.

Vil du have flere tips til bedre greb og padel wraps? Læs også venligst:

Her finder du alt om grips & overwraps !

Her finder du tips til grebsforbedrende midler !