Trustpilot 4.7 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

HER ER BULLPADELS SKO FOR 2022

HÄR ÄR BULLPADELS SKOR FÖR 2022

Julia Gustafsson |

VERTEX GRIP 22

- Juan Tellos skovalg

Endelig blev Bullpadel 2022 padelskoene frigivet med blandt andre Juan Tellos;

Vertex Grip 2022.

DÆMPINGEN

Vertex Grip 22 er en meget stabil og behagelig padelsko, der har tilføjet ekstra stødabsorbering i hælen, en såkaldt Outer Balance, for maksimal stabilitet og komfort. Skoen har desuden en termoforet EVA indersål – som holder fødderne kølige og behagelige. Mellemsålen er lavet af phylon, hvilket også bidrager til den bedste dæmpning.

SÅLEN

Sålen giver godt greb til både indendørs og udendørs spil med sit sildebensmønster. Sålen er desuden udstyret med en Rotex; En roterende skive, der letter hurtige drejninger.

MATERIALET

Stoffet langs bagsiden af ​​foden har en søvnløs teknologi, et STRIKKET stof, som former sig efter foden. Den er også forstærket i den forreste del af skoen, tåområdet og siden for ekstra holdbarhed.

FLOW HYBRID 22

- Alejandra Salazars valg

Designet til professionelle eller avancerede spillere, der leder efter en let sko, der favoriserer hurtig reaktion, samtidig med at den garanterer stabilitet og greb.

DÆMPINGEN

I Flow hybrid modellen er der en Phylon mellemsål, der giver dig behagelig dæmpning, mens TPU-forstærkningerne stabiliserer dine bevægelser. Denne model har også en hælstabilisator, der primært virker ved hurtige vendinger og temposkift.

SÅLEN

Sålen har et hybridmønster og er delt på midten med et Flex Rift-system. Hybridmønster betyder, at den ene side af foden består af sildebensmønster (Herringbone-sål) og den anden halvdel består af "stoppunkter" også kaldet Dots-sål. Dette giver en perfekt blanding mellem fart og greb. Flex Rift-systemet bidrager også til øget fleksibilitet. Under tæerne er en roterende Rotox-plade, der øger din sidehastighed. Ydersålen er lavet af slidstærkt gummi, som også går op over tæerne for ekstra slidstyrke.

MATERIALET

Stoffet på toppen af ​​foden er lavet med Thermo Fit teknologi, som giver en krammepasform og mindsker risikoen for gnide. Termo-teknologi er en speciel væveteknik med termolimede sømme, som også transporterer fugt lettere i skoen. Skoen er designet til at have god ventilation, så fødderne holdes kølige under spillet.

Pløsen er desuden tilpasset, så skoen ånder bedre gennem sin Breath-tungeteknologi.

BULLPADEL HACK HYBRID FLY 22V 2022

- Paquito Navarros valg

Hack Hybrid Fly 22V er WPT-kongen Paquito Navarros valg af racersko. De skiller sig ud med deres soklignende pasform og hurtige såler.

DÆMPINGEN

Også her har Bullpadel brugt sine bedste teknologier EVA og phylon som stabiliseringssystem og dæmpningsteknologi for at undgå forstuvninger og stød og give bedre støtte. Foden holdes godt på plads med hælstabilisatoren, og tæerne er ekstra forstærkede, da sålen hæver sig lidt foran.

SÅLEN

Da skoen er lavet specielt til padel, er bagsiden af ​​sålen udstyret med en FLY-komponent med sideværts bevægelse. Det er en sål, der er specielt designet til padelspillerens typiske bevægelsesmønster. Også her er sålen beriget med rotox-systemet med en hybridsål, der giver perfekt greb på alle underlag, både det lidt ældre kunstgræs med meget sand og de nye mondi-tæpper med markant mindre sand. Halvdelen af ​​sålen er sildebensmønstret, mens den anden er let "besat" med prikker. Ortholite® indersål.

MATERIALET

Stoffet er vævet med thermofit teknologi, som eliminerer sømme for en bedre pasform og mindsker risikoen for gnidninger. Det betyder også, at skoene føles lette og ånder godt.

Hack Hybrid Fly 22V har et sok-lignende design, der giver ankelområdet rigtig god støtte.