Trustpilot 4.7 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

RACKEN VERDENS BEDSTE HERRE LEGER MED

RACKEN VÄRLDENS BÄSTA HERRAR SPELAR MED

Julia Gustafsson |

1. Ale Galan - Adidas Metalbone HRD 3.1 2022

Verdens bedste spillere ville have en stivere ketcher. Adidas udviklede derfor en med en væsentligt hårdere kerne, en Eva High Memory, end den originale model. Det er samme type kerne, som også findes i Adidas Adipower 3.1 og Adidas Adipower CTRL 3.1 .

Fordelene er mange; Ketsjeren har en ru overflade, en spin-blade teknologi, permanent aluminiseret kulfiber, der giver bid i bandejas og viboraer. Ligeledes kan ketcherens balance og vægt justeres fuldt ud efter spillerens præference med de eksterne vægte. Ketsjeren har en vægt på 345-360 gram uden de ekstra vægte.
Metalbone HRD 3.1 2022 er også forstærket med ottekantet kulfiber på toppen og halsen, Octagonal Structure, for at give en stivere og mere stabil følelse og mere fart i skuddene. Ligeledes er den forstærket på udsatte punkter med Strukturel forstærkning, for længere holdbarhed.
Hvis du er en offensiv spiller, vil du sætte pris på det eksplosive boldtræf. Ketsjeren er også stabil fra bagglas, hvor den byder på stabile og kraftfulde grundslag. Ketsjeren kræver dog en mere erfaren og teknisk spiller til mere teknisk krævende skud som drops og lobs. Ligeledes straffes du direkte for hits uden for sweet-spot.
Form Diamant
Vægt 345-360 gram
Balance Middel høj
Kerne Eva Høj Hukommelse
Slår ansigt Struktur
Hovedfunktion

Kraft

2. Juan Lebron - Babolat Viper Technical

Juan Lebron var kun en ung kvalifikationsspiller, da han blev sponsoreret af Babolat i 2017. Hans konkurrenceketcher; Viper teknisk!

Viper Technicals kerne, X-Eva, er lavet af tre EVA-lag. De to yderste lag er stive, hvilket giver et stærkere slag. Det inderste lag er mere fleksibelt og blødt og dermed får du hurtig restitution.

Overfladen har en ru struktur, et 3D spin, som giver bolden både spin og kontrol.

Ketsjerens huller er strategisk placeret og boret i et "Holes Pattern System", der optimerer kraftoverførsel og præcision i skuddene.

For den bedste holdbarhed og holdbarhed er både overflade og ramme lavet af kulfiber.

Form Diamant
Vægt 355-375 gram
Balance Høj
Kerne X-EVA
Slår ansigt Struktur
Hovedfunktion

Kraft

3. Agustin Tapia - Nox AT10 Genius 18K 2022

Tapia har været loyal over for Nox, så længe vi kan huske. Til 2022 har han valgt et lidt stivere våben end tidligere år – selvom kernen og formen er den samme. Kernen er en HR3 og overfladen er nogenlunde sandpapiragtig. Slagfladen består derimod af 18K kulfiber, som er en af ​​de mere stive overflader. Ketsjeren har stadig den omvendte V-bro mellem håndtaget og ansigtet, hvilket yderligere forbedrer ketcherens kontrol og præcision. Ketsjeren har desuden det avancerede anti-vibrationssystem AVS integreret, som reducerer de vibrationer, der opstår ved at slå bolden og derfor er skånsommere for albue og underarm.

Alle Nox-ambassadører, som Tapia, leger med umodificerede ketchere direkte fra Nox' almindelige samling. Du kan derfor opleve den samme følelse på banen, som Agustín Tapia gør under en WPT-kamp.

Form Dryppe
Vægt 360-375 gram
Balance Middel høj
Kerne Eva HR3
Slår ansigt Sandpapir
Hovedfunktion

Styring/Power

4. Sanyo Guierrez - Siux Sanyo

Argentineren, der i øjeblikket er nummer 3 i verden, har skrevet under for tre sæsoner med Siux – som Sanyo selv beskriver som et af verdens mest innovative brands.
Siux Black Edition Limited 12K er en alsidig padelketcher udviklet til at give den perfekte balance mellem kraft og kontrol.

Den begrænsede udgave, der ankom først, er kun tilgængelig i 1500 eksemplarer, men i slutningen af ​​2022 udkommer standardversionen med samme specifikationer som den begrænsede. Ketsjeren skiller sig ud for sin hybridform kombineret med en 100% Carbon Double Tube-ramme. Slagoverfladen består af 12K kulfiber - Et materiale der øger overfladens modstand og holdbarhed, udover at det genererer spektakulær kraft i træffene.

Den har en gennemsnitlig balance og relativt let vægt, hvilket øger håndteringen og bevægelsesfriheden for spilleren. Ketsjeren er i hybrid form, hvilket bidrager til et bredt sweetspot og optimal komfortfølelse, uanset boldhastighed og kraft.

Kernen; en sort EVA High Recovery gummi med medium densitet, som øger restitutionshastigheden efter hvert slag. Kernen dæmper også vibrationer forårsaget af høje stød.
Form Hybrid
Balance Middel høj
Kerne Sort Eva Gummi
Slår ansigt Ru
Hovedfunktion

Styring/Power

5. Paquito Navarro - Bullpadel Hack 02 2022

Showkongen Paquitos ketsjer, Bullpadel Hack 03 2022, er igen vendt tilbage til at være diamantformat efter en tur som hybridformat. Det gør ketcheren noget mere avanceret, da sweetspot bliver mindre og sidder højere på ketcheren. Når du slår bolden, belønner du spilleren med ekstrem hastighed.

luft reagere kanal, strukturen af ​​ketcherhalsen giver stabilitet og mere effektiv respons på angrebsskud. Overfladen består af kulfibermaterialet Tricarbon og kernen er slukket Adaptia Multieva . Med hurtige bolde får du fart og med langsomt spil giver ketcheren dig kontrol.

Du kan også justere ketcherens vægt og balance ved at tage på Beskytter brugerdefineret vægt  eller brug Greb brugerdefineret vægt som er en udskiftelig bundprop med 5 eller 10 gram mere vægt end standardproppen.

Form Diamant
Vægt 365-375 gram
Balance Høj
Kerne
Adaptia Multieva
Slår ansigt Glat
Hovedfunktion

Kraft