Trustpilot 4.8 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

Anmeldelse - Bullpadel Elite W 2022 Gemma Triay

Recension - Bullpadel Elite W 2022 Gemma Triay

Julia Gustafsson |

BULLPADEL ELITE W
- Verdens nummer et Gemma Triays ketchervalg.
Den spanske World Padel Tour-stjerne og verdens nummer et Gemma Triay valgte at skifte ketchersponsor fra Asics til Bullpadel for 2022-sæsonen.
Ketsjeren skiller sig ud ved at være 15-25 gram lettere end andre ketchere i Pro Line-serien. Ketsjeren består af det nye materiale Fibrix, som er en blanding mellem glas og kulfiber og giver den perfekte blanding af kraft og kontrol.

Form: Dråbeform

Ramme: CarbonTube (100% kulfiber)

Overflade: Glat

Overflade: Fibrix

Profil: 38 mm

Balance: Gennemsnit

Vægt: 345-365 gram

TEKNIKKER OG MATERIALER

Elite W 2022 er en dråbeformet ketcher med en god balance mellem fart og kontrol. Slagfladen i det nye elastiske materiale Fibrix, som er en blanding af kulfiber og glasfiber, giver den også en god blanding af fart og kontrol.

Ketsjerens kerne er en MultiEva, en kerne med forskellige lag bestående af forskellige tætheder for en mere alsidig oplevelse på banen. Kernen tilpasser sig spillet afhængigt af spillerens svinghastighed samt boldens hastighed, når den rammer ketcheren.
Air React Channel gør ketcheren stabil og glat i hånden. På trods af ketcherens lette vægt er den også udstyret med VibraDrive, Bullpadels vibrationsdæmpningssystem, hvilket gør den til den perfekte ketcher til at forhindre padel albue.

Denne ketcher er beregnet til spillere på avanceret niveau, med dets elastiske materiale og medium balance, som giver dig mulighed for at give alt i dine power shots, men samtidig perfekt kontrollere bolden.