Trustpilot 4,7 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME13

2. Mange leveringsmuligheder

Bestillinger modtaget af os senest kl 10.00 leveres fra vores lager samme dag og når normalt din agent allerede næste hverdag (med undtagelse af enkeltordrevarer, som du oplyses om på produktsiden).

Vi ønsker at give dig et godt valg mht levering og tilbyder derfor flere forskellige leveringsmuligheder som nedenfor.

2.1 DHL Service Point (levering inden for 1-2 dage)
Din ordre sendes til din nærmeste DHL-repræsentant, og du får besked via SMS. Ved afhentning af forsendelsen skal der fremvises gyldigt ID-dokument. Forsendelsen ankommer til den nærmeste DHL-agent i dit postnummerområde (f.eks. en tankstation/ICA-butik).

2.2 DHL Hjemlevering med kvittering (levering inden for 1-2 dage)
Med DHL Hjemlevering med kvittering bliver din ordre leveret til den adresse du har angivet. DHL vil kontakte dig for at aftale et omtrentligt tidspunkt, hvor levering kan finde sted. Du skal så være på stedet på dette tidspunkt for at modtage og kvittere for leveringen. Chaufføren ringer til dig, når leveringen er ankommet. Vær opmærksom på, at levering sker i jordhøjde. Chaufføren går derfor ikke op i etagebyggeri eller lignende, hvorfor man selv skal ud og møde chaufføren. Hvis du ikke er der på det aftalte tidspunkt, og chaufføren skal komme tilbage, vil der blive opkrævet et ekstra udkørselsgebyr på SEK 150 for hver ekstra udkørsel.

Vi anbefaler, at du downloader Mina Paket-appen for nemt at følge din forsendelse. Mine pakker-appen kan downloades gratis i App Store og Google Play.