Trustpilot 4.8 uit 5 in beoordeling

Gratis verzending boven € 500

Gratis wijzigingen

13% korting op alle woorden. prijzen

WELCOME17

Om os

Ongoal blev grundlagt i Malmø i 2017 af Magnus Lindgren, Tommy Ivarsson og Hans Antonson - altså i byen, som ifølge nogle er floorballens egentlige hjemby, hvor alting engang startede i 1960'erne.

Det var det samme for os. Det hele startede med floorball. Floorball blev så floorball og padle. Floorball og padle blev så floorball, padle og fitness.

Vi, der arbejder hos Ongoal, har, udover vores store interesse for sport, som altid har vist vejen for os, en bred e-handelsbaggrund fra virksomheder som City Gross, Tvins, CDON og Boozt. Vores fokus er på at drive udvikling, fremstilling og salg af sports-, livsstils- og genoptræningsprodukter, træningskoncepter og tøj – også selvom floorball og padle stadig ligger vores hjerter meget nært.

Vores grundidé er også ret simpel. Ved ikke at have nogen fysiske butikker kan vi bruge al vores tid og energi på e-handel. Målet er at skabe en enestående indkøbsoplevelse for vores kunder fra webshop til levering, hvilket er muliggjort gennem en overskuelig hjemmeside, hvor en bred vifte af markedets førende brands findes, flere valgmuligheder mht. betaling og levering. løsninger og mulighed for at købe yderligere varer og ydelser fra relevante og interessante samarbejdspartnere.

Derfor skal du handle hos os hos Ongoal!

  • Største udvalg med de bedste mærker
  • Markedets bedste kundeservice, som hjælper dig med at finde det rigtige produkt
  • Hurtige leveringer (normal leveringstid på 1-3 dage)
  • Åbent køb i 60 dage