Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% discount on regular prices

WELCOME17

Alt du bør vide om Siux Electra ST1 "Stupa" 2022!

Allt man bör veta om Siux Electra ST1 "Stupa" 2022!

Julia Gustafsson |


Siux Electra ST1 "Stupa" 2022

Siux Electra er udelukkende fremstillet i henhold til kravene fra Franco "Stupa" Stupaczuk, rangeret 8 i verden. Ketsjeren er lavet af 12K kulfiber og har en blank og sandet finish over slagfladen.

Ketsjerens vægt ligger i standardklassen mellem 355 og 375 gram. Det er også hybridformat med en medium balance - En kombination der gør padelketcheren meget alsidig!

Form: Hybrid

Ramme: Carbon BiTube

Overflade: 12K kulfiber

Overflade: Robust struktur

Profil: 38 mm

Balance: Gennemsnit

Vægt: 355-375 gram

Teknikker og materialer

Slagfladen er lavet af 12K kulfiber og kernen består af 'Black EVA High Recovery'' som hjælper spilleren med at opnå højere kraft og hastighed i skuddene. Kernen skal også være med til at reducere vibrationer, som i kombination med de to ShockOut-dæmpere i bunden gør ketcheren venlig mod albuen. Dæmperne bidrager også til en blødere og mere skånsom slagfornemmelse.

Da ketcheren er forholdsvis stiv, fungerer den rigtig godt i det offensive spil. Samtidig nyder forsvarsspillet godt af ketcherens hybridform, en blanding mellem round og drop, da det giver en jævnt fordelt balance for øget kontrol og et mere tilgivende sweetspot.

Rammen er lavet af dobbeltlag af kulfiber, hvilket gør ketcheren mere holdbar i kontakt med glas og vægge. Overfladen på Electra ST1 har en 3D struktur men med elementer af sandpapir - for det bedste bid i bolden.

Ketsjeren kommer med en grundlæggende vikling svarende til dem på tennisketcheren. Bundviklen har en skumgummikant, der følger skaftet som en spiral for et ergonomisk greb i hånden. Denne kan naturligvis fjernes og ændres til en anden grundvikling, læs mere om grundviklinger HER .

Hvem passer Siux Electra ST1 "Stupa" 2022 til?

Trods blid balance og velplacerede dæmpere er det en stivere ketcher med meget fart. Derudover er sweetspot lidt højere, da formen er en blanding mellem rund og drop. Denne ketcher når sit fulde potentiale i hænderne på en erfaren til avanceret spiller, der nyder det varierede spil, men ikke er bange for at øge tempoet i kampen.

Hvor meget koster Siux Electra ST1 "Stupa" 2022?

Ketsjeren koster 2995 SEK og du kan finde den HER .