Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% discount on regular prices

WELCOME17

Her finder du tips til grebsforbedrer!

Här hittar du tips på greppförbättrare!

Julia Gustafsson |

GRÆB REJSE I PADEL

Selvom vi alle foretrækker forskellige greb på vores padelketchere, er der nogle grebstricks til at optimere dit spil og forhindre skader.

Universalgrebet, et greb, der kan bruges i alle sammenhænge uden behov for at skifte greb mellem slagene. Universalgrebet er et hammergreb langt nede i skaftet hvor ketcherens profil er rettet mod klokken 12 i hånden. Langfingeren møder tommelfingeren og pegefingeren griber højt som en krog ovenover. Dette greb er velegnet til både begyndere og professionelle spillere. Grebet bør læres fra start, så spillere, der endnu ikke har kendskab til teknikken, ikke pådrager sig skader.

FOR ENDNU BEDRE GRÆB

Mange spillere føler, at de glider i grebet – hvilket selvfølgelig påvirker kvaliteten af ​​skuddene. Hvis du har mange svedige hænder eller ønsker at forlænge tiden mellem linjeskift, anbefales lidt ekstra hjælp i form af gribeklæber. 4on TotalGrip og Gorilla Grip er to populære produkter, som vi udvikler mere i teksten nedenfor.

G GORILLA GRIP

Gorilla Grip er et håndklæde, der bruges i ketchersport for at forbedre dit greb. Du bruger den ved at tage fat i den med hånden eller direkte på din overble. Gorilla Grip har også hjulpet spillere med fornemmelser i albuen, da de føler, at de ikke skal holde så hårdt på ketcheren. Gorilla Grip er lavet af naturlige ingredienser og holder bedst, hvis det opbevares i den medfølgende genlukkelige pose.

4 MÅN

I 2021 blev der startet en virksomhed i Stenungsund, der ønskede at stabilisere padelspillernes greb og mindske sveden i hænderne. De har så produceret 4on TotalGrip, en creme man smører på for bedre greb og som forlænger levetiden på overbleerne, da man ikke skal skifte dem så ofte. Deres næste bestseller var TotalGrip Spray som har de samme gode egenskaber, men som i stedet sprøjtes på bleen eller hånden. Begge afviser også vand.

Hvis du vil læse mere om greb, er du velkommen til at se vores indlæg om de mest populære base og overdel wraps !