Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% discount on regular prices

WELCOME17

Her finder du alt om grips & overwraps!

Här hittar du allt om grepp & överlindor!

Julia Gustafsson |

GRÆB HØJRE I PADEL

Selvom vi alle foretrækker forskellige greb på vores padelketchere, er der nogle grebstricks til at optimere dit spil og forhindre skader.

Universalgrebet, et greb, der kan bruges i alle sammenhænge uden behov for at skifte greb mellem slagene. Universalgrebet er et hammergreb langt nede i skaftet hvor ketcherens profil er rettet mod klokken 12 i hånden. Langfingeren møder tommelfingeren og pegefingeren griber højt som en krog ovenover. Dette greb er velegnet til både begyndere og professionelle spillere. Grebet bør læres fra start, så spillere, der endnu ikke har kendskab til teknikken, ikke pådrager sig skader.

OVERLINDA

Nemlig; spolen vikler du over grundspolen og skifter med jævne mellemrum alt efter mængden af ​​vildt og klimaet. Den er væsentligt tyndere end basisoprulleren og fås i forskellige varianter afhængig af håndsved og spillerpræferencer. Hvis du har store hænder foretrækker du som regel et tykt greb, så kan du have 2-3 overbånd – det mest almindelige er dog kun at have én. Man siger normalt, at kraftfulde offensive spillere skal have lidt tykkere greb, men snedige spillere, der baserer deres spil på feel, skal have lidt smallere.

Nedenfor udvikler vi temaet "greb" samt giver tips om nogle af vores mest populære overtræk .

YOUPADEL

YouPadel er et datterselskab af Hus86 AB, som i over 25 år har været aktiv med indkøb og produktion i Kina. YouPadel er hovedsageligt kendt for sit greb og ground wraps, der giver et godt greb omkring ketcheren, men også forebygger skader ved at dæmpe stød og vibrationer, der opstår, når man rammer bolden.

Fås i en masse skønne farver og i en luftudgave - for ekstra svedige hænder.

TOALSON

Toalsons historie begynder i Japan for over 60 år siden og mærket er stærkt forbundet med tennis, squash og badminton, men i dag også padel. Mærket stræber efter fortsat at skabe innovative produkter i temaet "Ånden lever videre". For padelspillere er Toalson primært kendt for sine holdbare, klæbrige og absorberende grebsindpakninger.

TUREN

Kevin Niksichs far grundlagde mærket i 1972, og det ejes nu af ham og hans bror. Tourna Grip er en unik svedabsorberende indpakning, der giver et bedre greb og mere komfort under spillet. Den blå lind er en af ​​verdens mest solgte og er blevet spillet af legender som Andy Murray, Dominic Thiem og John Isner. Det er ikke for ingenting, at det er bedre kendt som "grebet, der ikke glider".

Vil du have flere tips til, hvordan du får et bedre greb eller hvilke basishjul der er at vælge imellem? Klik her:

GRUNDLÆGGENDE

FORBEDRING AF GRÆB