Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% discount on regular prices

WELCOME17

HER ER ADIDAS PADEL-SKOENE FOR 2022

HÄR ÄR ADIDAS PADELSKOR FÖR 2022

Julia Gustafsson |

Barricade M 2022

Adidas Barricade M 2022 fås i farverne hvid/blå & sort/hvid og er stort set lavet af genbrugsmateriale.

Foden sidder som støbt ind i skoen gennem det intuitive snøresystem, der holder pløsen nede i neoprenen, så den passer til fodens form. Geofit-systemet giver optimal komfort og Bounce-mellemsålen kombineret med TPU-beklædningen giver god dæmpning og stabilitet selv på hårde overflader.

Sålen er i et groft sildebensmønster, hvilket gør den velegnet til padelspil både indendørs og udendørs. Barricade M 2022 l er velegnet til smallere fødder med lav svang.

Fremragende, hvis du bruger meget tid på padelbanen!

Gamecourt M 2022

Gamecourt M 2022 fås i farverne hvid, hvid/sort & sort og er i høj grad fremstillet af genbrugsmateriale.

Det er en smuk sko med en polstret hæl for komfort og stabilitet. EVA, mellemsålen, giver god dæmpning og har fuld kontakt med overfladen. Adiwear-sålen, en slidstærk sål i sildebensmønster, giver perfekt greb på hårde overflader.

Normal pasform og velegnet til dem, der spiller en gang om ugen.

Defiant Generation W 2022

Med sin soklignende pasform i lærred og farver, med det formål at løfte konsekvenserne af klimaændringer, finder vi Defiant Generation W 2022.

En let og hurtig sko i slidstærkt kanvasmateriale og hurtig Adiwear-sål, der letter rotationer. Mellemsålen "Bounce" bidrager til kraften og har god dæmpning for at undgå stød. Tåpartiet er desuden forstærket med Adituff, som forlænger skoens holdbarhed.

Defiant Generation W 2022 er velegnet til smalle fødder og er perfekt til de spillere, der bruger meget tid på banen.

Adizero Ubersonic 4 W

Ligesom modellen ovenfor har Adizero Ubersonic 4 W også en sok-lignende pasform og sidder glat på foden. Designet til at gøre dig hurtig på banen med en omsluttende strækbar overdel og stabil hælskål til eksplosive spurter. Den er også forstærket indvendigt at stabilisere sig under sidetrin.

Sålen er en Lightstrike mellemsål, der har en Adiwear ydersål med sildebensmønster for at forhindre dig i at glide rundt på banen.

Velegnet til både udendørs og indendørs spil og passer til en lidt smallere fod til spillere, der bruger meget tid på banen.

Court Control M 2022

Court Control M 2022 er en let sko med en luftig mesh-overdel og en godt dæmpende EVA-mellemsål.

Ydersålen har et blandet mønster, der passer godt til de nye Mondi måtter.

Skoen passer til både smalle og brede fødder og er velegnet til spillere, der spiller en gang om ugen. Fås i farven hvid/sort.

Avacourt W 2022

Avacourt er designet efter de kvindelige atleters ønsker. Mellemsålen, Bounce Pro, giver god dæmpning og Torsion System i TPU fordeler balancen mellem stabilitet og fleksibilitet.

Den øverste del af modellen er lavet af mesh, som giver foden stabilitet ved hurtig bevægelse og sidebevægelse.

Ydersålen er lavet i et semi-transparent materiale og giver perfekt bid i mondi måtter.

Velegnet til damer, der bruger meget tid på padelbanen.