Wide assortment

Fast deliveries

Easy exchange

13% discount on regular prices

WELCOME17

PADEL POWER - Vitaminberiget væskeerstatning

PADEL POWER - Vitaminberikad vätskeersättning

Julia Gustafsson |

Ongoal har udviklet et pudder tilpasset til padelspillere, vi kalder det:

PADEL POWER

Padel Power by Ongoal er i bund og grund som en væskeerstatning, der balancerer væske- og saltbalancen i kroppen – perfekt under en længere padelkamp eller under en konkurrencedag med mange kampe.

Udover diverse salte indeholder pulveret også en række forskellige vitaminer – hvilket adskiller pulveret fra de fleste træningsdrikke på markedet. Padel Power indeholder Vitamin C, Vitamin B6, Vitamin B12, Elektrolytter og fås i to forskellige varianter: Med (sort dåse) eller uden koffein (hvid dåse) .

Nedenfor er fordelene ved Padel Power:

C-vitamin

C-vitamin er et væsentligt næringsstof, der blandt andet bidrager til:

 • En normal kollagenopbygning
 • At opretholde et normalt immunsystem
 • For at reducere træthed og udmattelse
 • For at beskytte cellerne mod oxidativt stress.

  Vitamin B6 og B12

  Vitaminerne B6 og B12 bidrager blandt andet til immunsystemets normale funktion og reduceret træthed og udmattelse.

  Vitamin B12 er et livsvigtigt vitamin med flere funktioner:

  • Det bidrager til en normal energiomsætning
  • Det bidrager til den normale funktion af nervesystemet og immunsystemet
  • Det bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer
  • Det hjælper med at reducere træthed og udmattelse

  Elektrolytter

  Elektrolytter er en gruppe af stoffer, der er vigtige for kroppen. Dette omfatter for eksempel magnesium, kalium og natrium, men også flere andre. Disse elektrolytter mister vi på mange forskellige måder og det er vigtigt at have en god forsyning, ikke mindst i varme sommerdage eller svedig træning.

  Ved længerevarende eller store mængder træning er der stor risiko for, at vi mister mere væske i form af sved. Ved fysisk aktivitet eller ved varme temperaturer forlader elektrolytterne kroppen via sveden. Elektrolytter har mange vigtige funktioner i kroppen og bidrager blandt andet til normal muskelfunktion og opretholdelse af væskebalancen.
  Padel Power bidrager blandt andet til at mindske træthed, nervesystemets og musklernes normale funktion samt kroppens elektrolytbalance.

   Koffein

   Den sorte dåse Padel Power er også beriget med koffein, som hjælper med at øge din årvågenhed, koncentration og opmærksomhed. En shake Power Padel er derfor det perfekte valg til dem, der ønsker at få et energikick inden træningspasset!

   Padel Power X Anton Andersson

   Padel Power bruges blandt andet af en af ​​Sveriges bedste padelspillere;

   Anton Andersson.

   Det er ham, der dykker ind for at grave hver bold i forsvaret og så løbe ud af buret og lave en tweener i nettet efter et smash fra modstanderholdet.

   Anton har repræsenteret det svenske padellandshold i otte mesterskaber og har merit som få andre med to SM-guld og seks SM-sølv.

   Han er primært kendt for sine atletiske og prangende højdepunkter, ikke mindst fra SPT og FIP. Anton skiller sig ud med sine kvikke fødder, hårde slag og fjedrende spillestil, for ikke at nævne hans signaturtræk: Kicksmash. Antons selvopofrende spillestil kræver mere end blot vand i sideskiftene, for at kroppen kan føle sig i topform før og efter hver konkurrencekamp.