Wide assortment

Easy exchange

14 days right to return

13% off all regular prices

WELCOME17

RACKEN VERDENS BEDSTE DAMER LEGER MED

RACKEN VÄRLDENS BÄSTA DAMER SPELAR MED

Julia Gustafsson |

1. Ariana Sanchez - Head Graphene 360+ Alpha Motion

Verdens nummer et har valgt Head Alpha Motion - En lettere og blødere variant af Alpha Pro, som gør ketcheren noget nemmere at håndtere.

Den er dråbeformet med ekstrem høj balance, hvilket giver en fin balance mellem fart og kontrol i slagene. Slagfladen er glat og består af en blanding af både kulfiber og glasfiber. Alpha Motion er også Graphene 360+, som giver øget komfort og kontrol og reducerer vibrationer, når man slår bolden.

Power Foam-kernen giver mere kraft og slagfladens sweet spot forstørres gennem teknologien og placeringen på boregrebene. Ketsjeren er desuden omgivet af et Anti-Shock Skin, som øger ketcherens holdbarhed og beskytter mod ridser.

Form Dryppe
Vægt 355-375 gram
Balance Middel høj
Kerne Power Foam
Slår ansigt Ribbet
Hovedfunktion

Styring/Power

2. Paula Josemaria Martin - Head Delta Motion
Head Delta Motion 2022 er en lettere version af Delta Pro, som er velegnet til dem, der ønsker at forebygge arm- og håndledsskader. Delta Motion er også lidt blødere og har en forstørret sweetspot, som gør den endnu mere skånsom.
Padelketcheren er udstyret med Graphene 360+, som er et materiale, der forbedrer ketcherens evne til at reducere vibrationer og giver en pænere slagfornemmelse. Graphene 360+-materialet giver også bedre kontrol sammenlignet med den tidligere version af denne ketcher.

Head Delta Motion 2022 er desuden udstyret med Heads nye Auxetic System, som er en nyudviklet teknologi, der reducerer vibrationer.
Form Diamant
Vægt 350-370 gram
Balance Middel høj
Kerne Power Foam
Slår ansigt Ribbet
Hovedfunktion

Kraft

3. Alejandra Salazar - Bullpadel Flow W 2022

Bullpadel Flow W 2022 Ketsjeren vejer væsentligt mindre end andre ketchere i PRO LINE serien, hvilket gør den velegnet til spillere, der af forskellige årsager leder efter en lettere ketcher uden at give afkald på andre spilleegenskaber.

Ketsjerens ydre kerne består af en ny blanding mellem kulfiber og glasfiber kaldet Fibrix. Det er en mere modstandsdygtig overflade end dem, der kun er lavet af kulfiber. Kernen består af Multievan Adaptia, som tilpasser sig alt efter om spillet er hurtigt eller langsomt. Det betyder, at ketcheren giver kraft til offensivt hårdt spil og til langsomme bolde giver den kontrol.

Hvad angår ketcherens slagflade, er den kronet med en ru overflade, et såkaldt 3D-korn, som bidrager til øget spin i bolden under snitskud. Hybridformen og den mellemstore balance gør, at ketcheren føles glat i hånden.

Form Hybrid
Vægt 345-360 gram
Balance Middel høj
Kerne Tilpasning
Slår ansigt Robust
Hovedfunktion

Styring/Power

4. Gemma Triay - Bullpadel Elite W

Elite W 2022 er en dråbeformet ketcher med en god balance mellem fart og kontrol. Slagfladen i det nye elastiske materiale Fibrix, som er en blanding af kulfiber og glasfiber, giver den også en god blanding af fart og kontrol.

Ketsjerens kerne er en MultiEva, en kerne med forskellige lag bestående af forskellige tætheder for en mere alsidig oplevelse på banen.

Denne ketcher er beregnet til spillere på avanceret niveau, med dets elastiske materiale og medium balance, som giver dig mulighed for at give alt i dine power shots, men samtidig perfekt kontrollere bolden.

Form Dryppe
Vægt 345-365 gram
Balance Middel høj
Kerne MultiEva
Slår ansigt Glat
Hovedfunktion

Styring/Power

5. Bea Gonzalez - Starvie Astrum Eris
Starvie Astrum Eris har et stel lavet af Gold Carbon 3K, for endnu bedre holdbarhed. Ketsjeren har en rund form og centreret sweetspot, hvilket gør ketcheren ekstra tilgivende. Derudover har ketcheren et Star Balance System, der sidder i halsen på ketcheren og giver en perfekt balance og stabilitet.
Overfladen på ketcheren har 3D-struktur, Full Plane Effect, som hjælper dig med at få mere præcision og vægt i hvert slag. Sweetspot består af to lag kulfiber: Carbon Colours 3K + Carbon 3K, hvilket dels gør ketcheren mere holdbar, men det har også en effekt i skuddene i kombination med den bløde kerne: Rubber Density Soft V30. Hård overflade i kombination med blød kerne bidrager til meget kraft i slagene. Kernen er også udviklet til at give lettere farthåndtering af bolden og også lettere udførelse af hvert slag.
Form Rund
Vægt 350-385 gram
Balance Middel høj
Kerne
Rubber Density Soft V30
Slår ansigt Struktur
Hovedfunktion

Kraft