Trustpilot 4.7 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

PADEL TOURS SPANIEN

PADELRESOR SPANIEN

Julia Gustafsson |

Masser af sol, svømning og padel!

Et koncept, der tog Sverige med storm tilbage i 2017, hvor der kun blev foretaget 34.000 registrerede padelbookinger. I dag, fem år senere, er tallet oppe på 540.000 (ifølge statistik fra det svenske padelforbund), og svenskerne fortsætter med at valfarte til padelmekkaet (læs: Spanien) hvert år for at lære mere om den sport, vi alle elsker. .

Spanien omfavnede padel tilbage i 1974, i 2005 blev kimen til World Padel Tour grundlagt, og i dag er padel den næststørste sport i landet, hvilket gør det til den naturlige destination at samle familien, vennegruppen og/eller kollegerne til en rigtig padel fest!

Padel rejser til Spanien

Også kendt som 'PRS', lanceret i 2020 og er specialister i padelture til Spanien og Costa Del Sol - nærmere bestemt i områderne Malaga, Marbella og Estepona. Alle resorts er i topklasse og du bor altid i gåafstand til padel, overnatning, svømning og afslapning. Nogle af PRS' mest populære destinationer inkluderer et 5-stjernet hotel i Marbella og et luksuslejlighedsresort med hav- og bjergudsigt i Estepona. Med en temperatur, der sjældent er lavere end 17 grader selv i vintermånederne, er Costa Del Sol & PRS den optimale helårsdestination for alle dem, der elsker padel og sol.

PRS tilbyder skræddersyede rejser helt efter kundernes ønsker. Alle
fra fly, transport, overnatning, busser (med erfaring fra World Padel Tour),
kampspil og oplevelser kan pakkes i en enkel
samlet løsning.

Ongoal sammen med Padelresor Spanien !

Ongoal indleder samarbejde med Padelresor Spanien, hvilket vi selvfølgelig ønsker at fejre sammen med vores kunder. Når du bestiller din rejse med Padelresor Spanien, skal du indtaste koden "Ongoal", og du får 3 timers gratis kampspil på din destination! Snart glæder vi os også til at arrangere Ongoal-ture sammen med PRS! Mere information om det kommer!