Trustpilot 4.8 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

Anmeldelse - ADIDAS METALBONE HRD 3.1 2022

Recension - ADIDAS METALBONE HRD 3.1 2022

Julia Gustafsson |

Lavet sammen med og til verdens nummer et Ale Galan!
Ale Galan spiller mange WPT-begivenheder udendørs i varme temperaturer - noget der påvirker ketsjerne. Adidas har derfor udviklet en ketcher med en væsentlig hårdere kerne, en Eva High Memory, end den originale model. Det er samme type kerne, som også findes i Adidas Adipower 3.1 og Adidas Adipower CTRL 3.1.
Fordelene er mange; Ketsjeren har en ru overflade, en spin-blade teknologi, permanent aluminiseret kulfiber, der giver bid i bandejas og viboraer. Ligeledes kan ketcherens balance og vægt justeres fuldt ud efter spillerens præference med de eksterne vægte. Ketsjeren har en vægt på 345-360 gram uden de ekstra vægte.
Metalbone HRD 3.1 2022 er også forstærket med ottekantet kulfiber på toppen og halsen, Octagonal Structure, for at give en stivere og mere stabil følelse og mere fart i skuddene. Ligeledes er den forstærket på udsatte punkter med Strukturel forstærkning, for længere holdbarhed.
Hvis du er en offensiv spiller, vil du sætte pris på det eksplosive boldtræf. Ketsjeren er også stabil fra bagglas, hvor den byder på stabile og kraftfulde grundslag. Ketsjeren kræver dog en mere erfaren og teknisk spiller til mere teknisk krævende skud som drops og lobs. Ligeledes straffes du direkte for hits uden for sweet-spot.