Trustpilot 4.8 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

Skader & genoptræning - Hælspore

Skador & rehab - Hälsporre

Julia Gustafsson |

Hælspore kan skyldes forskellige ting, men som regel skyldes det en overbelastning i foden eller at du har løbet meget på hårdt underlag – hvilket ikke gør det til en usædvanlig lidelse for padelspillere.

Symptomerne på hælspore og hælsmerter ligner hinanden, og hælsmerter er ofte et tidligt symptom på hælspore, selvom det ikke skal udvikle sig til det. Hælspore føles som smerter under foden, ofte tættere på hælen, men skyldes betændelse efter en overbelastning i vævet. Både hælsmerter og hælspore kan forebygges og behandles og dermed forkorte den ufrivillige hvile du er væk fra padelbanen.

Flowlife Flowgun GO 2.0 massagepistol (fås i både grøn og blå)

Et alternativ til at forebygge og/eller behandle hælsmerter og hælspore er gennem massage. Derudover giver det øjeblikkelig smertelindring!
Med Flowlife Flowgun Go 2.0 massage kan du punktmassere din hæl og sål. Den har fem forskellige vibrationsniveauer, der stimulerer bindevæv, øger blodcirkulationen og frigiver triggerpunkter ved at levere op til 3200 slag i minuttet.

Flowgun GO 2.0 kommer med 6 massagehoveder med forskellige formål. Specielt til hælen er "rundt hoved" & "Silicon rundt hoved" velegnede.

Udover punktmassage kan hælspore også forebygges med øvelser, der styrker foden og selvfølgelig undgår overbelastning, bedre kendt som "hvile". Præhab – Selvom du ikke er skadet og har ondt, anbefales det løbende at strække, massere og opbygge musklerne for at forberede din krop på livets udfordringer og fremtidige padlekampe.

Men værd at bemærke – En hælspore, der ikke heler eller går væk, skal muligvis undersøges af en specialist.