Trustpilot 4.7 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

NYHED! Siux Electra ST2 "Stupa" Pro 2023

NYHET! Siux Electra ST2 "Stupa" Pro 2023

Julia Gustafsson |

DEN NYE Siux Electra ST2 "Stupa" Pro 2023 ER HER!

Nedenfor finder vi ud af, hvordan den adskiller sig fra sin forgænger.

Begge modeller er udelukkende fremstillet i henhold til kravene fra Franco "Stupa" Stupaczuk, rangeret 9 i verden.

Form: Hybrid (blanding mellem dråbe og rund)

Ramme: Carbon BiTube

Overflade: 15K kulfiber

Overfladelag: Sandpapir

Kerne: Sort Eva Soft EPJ

Balance: Gennemsnit

Vægt: 355-375 gram

Teknikker og materialer

Den største nyhed med 2023-modellen er, at slagfladen er væsentligt hårdere end sin forgænger med en 15K overflade (i stedet for 12K). Det betyder, at nyheden opleves hårdere, mere kraftfuld og giver mere fart i de offensive slag.

Kernen er stadig blød, hvilket i kombination med den hårde overflade giver endnu mere fart uden større indsats fra spilleren. Kernen skal også hjælpe med at reducere vibrationer.

Modellen forbliver hybridformat og med medium balance, hvilket giver god kontrol i defensiven, hvor man kan ramme skuddet ordentligt, uden at ketcheren i sig selv skaber for meget fart. Hybridformen bidrager også til en jævnt fordelt balance for øget kontrol og et mere tilgivende sweetspot.

Rammen er lavet af dobbeltlag af kulfiber, hvilket gør ketcheren mere holdbar i kontakt med glas og vægge. Overfladen på Electra ST2 har fortsat en 3D-struktur men med elementer af sandpapir - for det bedste bid på bolden.

Ketsjeren kommer med en grundlæggende vikling svarende til dem på tennisketcheren. Bundviklen har en skumgummikant, der følger skaftet som en spiral for et ergonomisk greb i hånden. Denne kan naturligvis fjernes og ændres til en anden grundvikling, læs mere om grundviklinger HER .