Trustpilot 4.8 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

WINDAHL: "DET ER DERFOR JEG VALGTE: HEAD GRAVITY PRO"

WINDAHL: "DÄRFÖR VALDE JAG: HEAD GRAVITY PRO"

Julia Gustafsson |

Daniel Windahl fortæller i Andreas Johanssons VLOG om, hvorfor han valgte Gravity Pro:
For at kunne vælge et våben i Heads udvalg af ketchere, så Daniel på hver ketchers egenskaber ud fra et detaljeringsniveau. Derfra kunne han vælge to, som han holdt sig til; Gravity Pro og Speed ​​​​Pro.
Forskellen mellem de to er, at Gravity har en ru overflade, men Speed ​​​​Pro har en glat. Det, der så afgjorde beslutningen, var følelsen af ​​boldkontakt, med Gravity var der ikke noget sløvt slag, og at den har en meget accelererende følelse på bolden. Gravity Pro er dog en noget dummere ketcher i forhold til, hvad Daniel tidligere har valgt at spille med, men det er det, han selv føler, der kræves for, at han kan tage yderligere skridt i sin investering.
Daniel siger: "Det skal flyde - Man skal ikke tage så meget ind for at komme op i fart. Jeg vil gerne kunne arbejde meget med håndled og finlir." Daniel er ikke mindst kendt for sin tunge volley med meget spin. Han "piller løg", som Andreas udtrykker det, hvilket betyder, at han arbejder rundt om bolden og tilføjer en masse spin med sit håndled, hvilket har en rigtig god effekt i en blød ketcher, hvor bolden bliver længere end i en sløv ketcher.
Daniels bedste råd til dit næste ketcherkøb:
"Du skal opleve og føle god boldkontakt for at undgå en kedelig oplevelse af bolden"
Yderligere fakta om ketcheren:
En rund padelketcher med forstørret sweetspot ("Massive Sweetspot" teknologi), som tilføjer en afbalanceret blanding af fart, følelse og meget god kontrol. Kernen er en lidt hårdere Power Foam, som tilfører god kraft til de offensive slag.

Gravity Pro'ens slagflade har strategisk placerede borehuller og den nye "Auxentic" konstruktion, som giver en fantastisk følelse i ketcheren, da den forbedrer ketcherens tyngdepunkt og er med til at generere god fart i skuddene.

Ketsjerens slagflade er lavet af Graphene, som er en blanding mellem kulstof og glasfiber. Blandingen giver et tilgivende og behageligt boldtræf med bedre kontrol sammenlignet med den forrige udgave. Ydermere er slagfladen blevet udstyret med "Extreme Spin", som er en ribbet struktur med det formål at øge spin og spin i slagene.
Ketsjeren er skånsom mod armen og håndleddet med sin "smart bridge-teknologi", der reducerer vibrationer og stød.