Trustpilot 4.8 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

VI TEST KETSERNE AF PROF

VI TESTAR PROFFSENS RACKETAR

Julia Gustafsson |

Ongoal tester sammen med Andreas Johansson, Simon Dahlgren, Adam Gustafsson og Julia Gustafsson verdensspillernes ketsjere . Det er ærlige tanker og grublerier, der giver både ris og ros om stjernernes våben. Alt sammen for at du får en så god fornemmelse og forståelse som muligt for hver topspillers individuelle præferencer i en ketcher.
Ketsjerens håndledsrem er sådan en variant, som du skal spinde for at fastgøre om håndleddet. Det er en usædvanlig let ketcher, men har stadig en tyngde i toppen, hvilket ikke er overraskende i betragtning af Stupas berømte håndled. På bagsiden af ​​banen giver det en katapultfølelse, især foran glas. Bolden får meget hjælp med farten fra ketcheren kombineret med et blødt og behageligt slag. Foran nettet mærker man bolden godt i både overflade og kerne i modsætning til en hårdere ketcher. Du får ikke den samme støtte fra Electran, som du får med en stivere ketcher. Det er en flot og letspillende ketcher og Andreas er overrasket over hvor allround den er og hvor meget hjælp man får af ketcheren samtidig med at den er blød, tilgivende og let. Det store, blide sweetspot gør ketcheren velegnet til et bredere publikum på trods af at den bliver spillet af en af ​​verdens bedste og mest magtfulde spillere; Bøj dig.
Balance Gennemsnit
Form Hybrid
Ydre kerne 15K kulstof
Indre kerne Sort Eva Soft HR
Ramme 100% kulstof

Denne helt nye model i Sanyos linje, som er lidt lettere at spille og har en lettere vægt end sin forgænger: Siux Diablo Revolution II "Sanyo" Pro 2023

Sammenligner man det med Stupas ketcher ovenfor, er det slet ikke den samme katapulteffekt i slagene, men man skal selv skabe kraften. Det er meget forskellige ketchere, men både Simon og Andreas er enige om, at Stupas Electra er lettere at spille end Diablo Air. Diablo er så let, at den er velegnet til den nyfrelste skare af padelspillere og dem, der ønsker og har brug for at træne mere teknik.
Balance Gennemsnit
Form Hybrid
Ramme 100% kulstof
Indre kerne EVA
Ydre kerne 24K kulstof

ADIDAS METALBONE HRD 3.2 2023

Ale Galans våbenskjold. Den første følelse er, at den føles stor i hånden med sit betydelige ketcherhoved. Balancen er lige ved hånden takket være konstruktionen i ketcherhjertet.
På denne ketcher kan du tilføje og fjerne vægt som du ønsker.
Ketsjeren giver en masse fart men samtidig en følelse af kontrol og på trods af sin hårdhed er boldslaget blidt. "Det føles trygt i knytnæven!"
I volleyballspillet er det nemt at holde ketcherhovedet op, hvilket bidrager til en bedre teknik med det ene håndled opad. Metalbone HRD er velegnet til en lidt mindre målgruppe, da den ikke har en så generøs sweet spot. Du bør være en erfaren padelspiller, der stræber efter at tage større skridt på et avanceret niveau.
Balance Høj
Form Diamant
Spillertype Pro
Indre kerne Eva Høj Hukommelse
Ydre kerne Carbon aluminiseret
Andreas og Simon tester nervøst Babolat-ketcheren, som Lebron var med til at producere. Efter at have testet ketcheren med nogle overheads siger Andreas:
"Det er som en vild hest" og refererer så til ketcherens hastighed.
Ketsjeren giver en overraskende god følelse og føles stabil i næven på trods af dens stivhed. Den føles tung i hånden, da ketcherhjertet er en smule smallere og formen er bred i toppen, hvilket skaber en mere toptung balance. Har du tendenser til fornemmelser i arm og håndled, er det ikke en ketcher at anbefale. Designet er disco med sin farverige og glitrende overflade prydet af en ulv i det søde sted (El lobo).
Boldslaget er meget hårdt, men hjælper stadig med ekstra hastighed og minimerer både stød og vibrationer godt. Den larmer meget for hvert boldslag, og den minder lidt om Simon Vasquez-ketcheren. Babolat Viper er velegnet til den avancerede "store penge" og aggressive konkurrencespiller med meget god teknologi.
Balance Høj
Form Diamant
Kerne Hårdt
Overflade 12K kulfiber
Et mere let-at-spille alternativ til Lebrons ketcher. Ketsjeren er lettere, slagfladen er blødere og mere tilgivende og balancen er lavere. Ketsjeren bidrager godt med fart og er velegnet til dem, der har spillet i et stykke tid, så du kan udnytte materialet maksimalt. Andreas anbefaler at tilføje en ekstra spole eller en hesacore for at reducere stød og vibrationer.
Balance Gennemsnit
Form Hybrid
Ydre kerne 16K kulstof
Indre kerne X-EVA
Juan Tellos konkurrenceketcher som også spilles af Chingotto og den svenske SPT-spiller Adam Gustafsson. Ketsjeren er kraftig, forholdsvis stiv og er en yderst populær ketcher. Ketsjerens grundbalance opfattes ikke som høj for at være en diamantformet ketcher og ligeledes kan denne model justeres gennem folder på rammen og skaftknoppen alt efter præference. Det er en offensiv, nem at manøvrere fartketcher, der er velegnet til spillere, der bruger meget slip, spin og håndled i deres slag.
Balance Høj
Form Diamant
Ydre kerne XT Carbon 12K
Indre kerne MultiEva
Den runde version af modellen ovenfor med samme kerne og overflade. Control er mere skånsom med sin lave balance, og også her kan du vælge, om du vil beholde topvægtene og den hesacore, der følger med ketcheren. Ketsjeren føles stabil i hånden, da stellet er godt integreret i ketcherhjertet og slagfladen. Ketsjeren er mere allround end den diamantformede, og for den defensive spiller, der foretrækker at bestemme taktisk frem for magt, er det en tryllestav. Velegnet til dem, der har spillet i lang tid eller alternativt spiller konkurrencedygtigt. Chingotto er et bevis på, at du ikke behøver at være hårdtslående og bare leve af din kraft for at nyde en ketcher som denne, men ketcheren kræver stadig, at du har en vis teknik for at få det optimale ud af det.
Balance Lav
Form Rund
Ydre kerne XT Carbon 12K
Indre kerne MultiEva
Coellos valg af ketcher. En blødere ketcher, der giver en masse fart i hvert slag.
"En rigtig hammer" - En kraftig og tung ketcher i hånden, der ikke egner sig til den med fornemmelser i arm og håndled. Ketsjeren er stiv og passer til den hårdtslående offensivspiller. Modellens balance giver en masse payoff i din udgivelse og ligesom "loco Coello" letter den at slå overalt på banen. Er du en "super bankmand" og leder efter en masse fart, der vil have det sjovt med dit overhead, er dette ketcheren for dig!
Balance Høj
Form Diamant
Kerne Power Foam
Overflade
Auxetic