Trustpilot 4.8 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

BYGNINGEN BANDEJAN

DEN UPPBYGGANDE BANDEJAN

Julia Gustafsson |

I Andreas Johanssons vlog " Banden ingen taler om, men som er lige så vigtig " fortæller han om en af ​​de mere undervurderede kampe, nemlig; Den løse bandeja.

At kunne variere bandejaen fra en tung og lav bandeja i hjørnet til en kort og løs midt på banen gør modstanderen konstant i tvivl om, hvad der skal komme. Der er hovedsageligt to verdensstjerner, der har bygget deres karriere såvel som deres spil på denne type, og de er ingen ringere end Franco "Stupa" Stupaczuk og Pablo Lima .

For at ramme det optimale opbygningslayup kræves et højt boldtræf i kombination med en kort boldbane for at sikre, at det andet spring dør ved bagglasset. Det er passende, efter at vi har presset vores modstander eller fået dem til at snige sig frem forbi servelinjen. Når vi så placerer vores korte og løse bandeja i midten, tvinger vi modstanderen til at løbe væk fra deres grundposition, hvilket giver en gylden position til at bygge scoringen op. Det er vigtigt, at bolden søger midten mellem spillerne, så modstanderen ikke har en chance for at få bolden foran sig og blande sig. Bemærk at midten altid bevæger sig i padel afhængigt af hvor modstanden er placeret.

Risikoen ved skuddet er, at det kommer for tæt på bagglasset med et for højt opspring, hvilket i stedet skaber en kontraposition for modstanderne. Bolden skal slås fladt for at minimere spin, så den dør tættere på bagglasset og gør det sværere at komme bagud.

Held og lykke i næste padelkamp!