Trustpilot 4.8 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

Ongoal byder Andreas Johansson velkommen på holdet!

Ongoal välkomnar Andreas Johansson till teamet!

Julia Gustafsson |

Andreas Johansson , også kendt som " Tranapadel.se ", har brugt et årti på at gøre Sveriges padel til, hvad den er i dag. Han startede sin karriere som spiller og var i bedste fald nummer 6 i Sverige i 2017, derefter gik han videre til at blive Sveriges mest succesrige træner. Han har desuden styret en opgave som assisterende landsholdsanfører for både dame- og herreholdet (2018) og træner i dag løbende landets bedste senior- og juniorspillere.

Velkommen til teamet Ongoal, Andreas! Hvorfor har du valgt at arbejde hos os?

Vi lavede faktisk et arbejde sammen for nogle år siden (Blazepods) og fik et meget seriøst og godt billede af Ongoal dengang, og det har holdt sig fast. Nu var timingen rigtig, vi har mange ideer om, hvad vi kan gøre sammen, men frem for alt har vi én ting til fælles - vi elsker padel.

Hvad kendetegner en rigtig god og lovende padelspiller for dig?

At være lovende - Dedikeret, lyttende, ydmyg og hårdtarbejdende. For at blive rigtig god, bortset fra de andre ting, skal du være komplet i alle dimensioner af spillet – Mentalt, fysisk, taktisk og teknisk. Så er du rigtig god.

Hvordan sætter du dine træningspas op med dine spillere? Hvad er dine fokusområder, og hvordan "udvælger" du dem, du arbejder med?

I et arrangement er det vigtigt for mig, at du udvikler både dine styrker og svagheder på de 4 forskellige områder (nævnt ovenfor). Jeg arbejder på at være en så god træner som muligt på alle områder, men jeg læner mig op ad specialister til det fysiske og mentale og kollegaer omkring teknisk og taktisk for altid at have flere øjne på mentee. Arbejdet med spillerne er både sjovere og har større tyngde, hvis man har flere trænere og kompetencer på holdet.

Vælg og vælg, hvis vi skal arbejde godt sammen, er det vigtigt for mig, at vi er enige om værdier og principper. Jeg plejer at sige, at spillerens mål (som vi sammen sætter) er vores kontrakt og så skal spilleren stole på mig, at det er mig, der leder det arbejde – dog har spilleren altid det sidste ord. Det er ikke mig, der skal lykkes – men spilleren. Hvis vi har en "kamp", giver vi hånd og kører. Timing kan også spille ind, hvis jeg har tid til at tilføje til afspilleren mm.

Hvad ser du mest frem til i 2023, og hvad er dit mål? For dig selv, for dit hold & for spillerne på holdet individuelt.

For padel som branche er det et hårdere år, og det påvirker også dem af os, der er dedikerede til sporten og ikke kun forretningen af ​​padel. Jeg vil føle, at jeg gav alt og ikke tog nogle genveje med nogen spiller i jagten på deres mål. Giv dem de betingelser og den coaching, der kræves for at få succes. Personligt vil jeg gerne være på stedet så meget som muligt ved konkurrencer, men mit vigtigste job er før og efter. Jeg har i år ekstra fokus på at lære redskaber og udvikle mig videre i mentaltræning.

For spillerne har de alle deres forskellige mål og delmål. Der har været lidt af en "sukkerterning effekt" på herresiden med mange meget dygtige mennesker samme sted, så det er en sjov udfordring at lede en gruppe, men samtidig ikke miste individualiteten og så også drage fordel af faktum, at nogle af spillerne på holdet er kommet godt på vej. Simon og Danne har en meget vigtig rolle - de ved hvad der kræves og takket være det får vi hjælp til både gode rollemodeller og kulturen i gruppen. Udvikler selv for dem at bære det ansvar.
 

Hvad kan seerne se frem til i dine kommende Techniques and Tactics-vlogs?

En total åbenhed om, hvad jeg tror på og underviser i – i sædvanlig rækkefølge. Vi sigter efter 1 til 2 afsnit om måneden resten af ​​året.
Tak Andreas!
Hold øje med Train Padel youtube for at se
Andreas Teknik og Taktik Vlogs!