Trustpilot 4.8 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

NYHEDER! WINDAHL / YANGUAS / TAPIA

NYHETER! WINDAHL / YANGUAS / TAPIA

Julia Gustafsson |

2023 er kommet stærkt i gang med nye kollektioner fra flere af mærkerne.
Hvilke ketchere spiller stjernerne med, og hvad er deres egenskaber?
Først ud: Den største nyhed, Heads nye erhvervelse; Daniel Windahl:


En rund padelketcher med forstørret sweetspot ("Massive Sweetspot" teknologi), som tilføjer en afbalanceret blanding af fart, følelse og meget god kontrol. Kernen er en lidt hårdere Power Foam, som tilfører god kraft til de offensive slag.

Gravity Pro'ens slagflade har strategisk placerede borehuller og den nye "Auxentic" konstruktion, som giver en fantastisk følelse i ketcheren, da den forbedrer ketcherens tyngdepunkt og er med til at generere god fart i skuddene.

Ketsjerens slagflade er lavet af Graphene, som er en blanding mellem kulstof og glasfiber. Blandingen giver et tilgivende og behageligt boldtræf med bedre kontrol sammenlignet med den forrige udgave. Ydermere er slagfladen blevet udstyret med "Extreme Spin", som er en ribbet struktur med det formål at øge spin og spin i slagene.
Ketsjeren er skånsom mod armen og håndleddet med sin "smart bridge-teknologi", der reducerer vibrationer og stød.

 
Mike Yanguas valg af ketcher!
Karakteriseret ved sin diamantform og Prisma-ramme, som reducerer kontaktarealet mellem stativet og skadelige overflader som glasvæggene eller gitteret med 90%, samt 10% reduceret luftmodstand, hvilket giver en jævn og let at- manøvreketcher.

Slagfladen består af en række buede linjer, en såkaldt "Slice texture", som giver et godt greb om bolden, når man slår bolden.

Denne særlige model er en vinterudgave; En blødere model anbefales ved lave temperaturer op til 25 ºC. Ketsjeren har også et længere greb end almindelige padelketchere for at give spilleren mere komfort og som er godt for de spillere, der bruger en dobbeltgrebet backhand.
Nyt for i år er "Wing Deffuser" - de forlængede borehuller designet til at gøre luften gennem ketcherhalsen tilgængelig på bedst mulig måde.

2023-modellen er lavet i samme form med samme kerne (HR3) og struktur som den forrige udgave. Årets ketcher er dog lavet med en væsentlig stivere overflade, en 18k kofiber.
Ketsjeren har stadig den omvendte V-bro mellem håndtaget og slagfladen, hvilket yderligere forbedrer ketsjerens kontrol og præcision.
Ketsjeren har desuden det avancerede anti-vibrationssystem AVS integreret, som reducerer de vibrationer, der opstår ved at slå bolden og derfor er skånsommere for albue og underarm.

I modsætning til nogle andre mærker spiller Nox' professionelle hold på umodificerede ketchere direkte fra Nox's almindelige kollektion. Du kan derfor opleve den samme følelse på banen, som Agustín Tapia gør under en WPT-kamp.

WINDAH TAPIA YANGUAS
Ejendom Styring Styring/Power Kraft
Form Rund Dryppe Diamant
Balance Gennemsnit Gennemsnit Høj
Vægt 360-375 gram
360-375 gram
345-370 gram
Overflade Grafen (kulfiber/glasfiber) 18K kulfiber 12K kulfiber
Kerne Middel hård EVA HR3 (hård) Hårdt
Struktur Ja Ja Ja