Trustpilot 4.8 ud af 5 i bedømmelse

Gratis frakt over 500 DKK

Gratis udveksling

17% rabat på alle produkter til ord. pris

WELCOME17

Om padel

Padel kaldes nogle gange også for padeltennis, men vi hos Ongoal bruger kun ordet padel. Når vi taler padel fra nu af, mener vi padel!

Tid til en god padlesnak!

Hvad gør padle til den hurtigst voksende ketchersport i verden?

En grund er, at padle er en sport, der kan dyrkes hele året rundt. En anden grund er, at alle kan spille padle. En tredje grund er, at det er ret hurtigt at komme i gang og også til en rimelig pris.

Er padle en simpel sport?

Godt. Som enhver anden ketchersport handler padle om teknologi. Teknologi kan være svært. Slår du lidt for hårdt, rammer padlebolden væggen. Slår man lidt for løst, ender bolden i nettet eller i hvert fald kort, hvilket giver modstanderen en fordel. Hvis du rammer pagajketcheren lidt skævt, flyver bolden i en anden retning, end du havde tænkt dig. Samtidig er sagen med padler, at man kan træne op til et teknologiniveau, der er tilstrækkeligt til, at boldduellerne på banen bliver både lange og sjove – ligesom når profferne spiller, men på et lavere niveau. Rute. Øvelse gør mester. Jo mere du spiller, jo bedre bliver du. Pludselig er du blevet en ganske udmærket padlespiller. Wow!

Skal du ikke være i form for at spille padle?

Padle er en fysisk aktivitet, hvorfor en bestemt grundtilstand aldrig er forkert at have. Det er sådan det er. Lad dog ikke din træningsstatus afgøre, om du skal turde padle eller ej! Hvis du begynder at spille padle, vil du automatisk bygge din kondition op. Derudover er spillesansen mindst lige så vigtig i padle. Sådan er det. Nogle gange er det for eksempel smartere at lade bolden passere og tage den efter et hop i muren i stedet for konstant at jagte den. Efter et par padlesessioner forstår man også, hvorfor de professionelle agerer så roligt, når de spiller. Padel er lidt som skak. Hvis du formår at gennemskue modstanderens træk og placerer dig lige på padlebanen, vinder du normalt pointet til sidst.

Hvilket udstyr kræves så?

Her kommer vi endelig ind i billedet. Vi hos Ongoal er stolte af at kunne levere et højklasses sortiment af padleprodukter, der passer til alle niveauer – fra begyndere til professionelle. Vi kan ikke love, at du vil holde fast i sporten, som vi har gjort, eller at du bliver verdens nummer et i padle ved at handle hos os. Det vi dog kan love er, at vi altid har til hensigt at sikre, at du får en god købsoplevelse hos os – lige fra bestilling til bestilling, betaling, levering og kundesupport. Ledestjernen inden for e-handel er den samme som i sportens verden – hvis man så at sige vil have succes. Spil ikke rundt! Gå online! Gå til målstregen! Ongoal.