Personuppgiftspolicy

Ongoal vil behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med de gældende bestemmelser i persondataloven.

Ongoal beskytter dit personlige privatliv og forsøger altid at beskytte dine personlige oplysninger på den bedst mulige måde. Ongools mål er til enhver tid at overholde alle gældende love og regler om beskyttelse af persondata. Denne politik hjælper dig med at forstå, hvilken slags information Ongoal indsamler, og hvordan den bruges. Ved at acceptere retningslinjerne på hjemmesiden i forbindelse med køb eller videregivelse af oplysninger, accepterer du behandlingen af ​​dine personoplysninger i overensstemmelse med det nedenfor anførte.

Ongoal Sweden AB (559111–1975) ("Ongoal" / "vi"), Vasatorpsvägen 1G, SE-254 57 Helsingborg, Sverige, er ansvarlig for behandlingen af ​​dine personlige oplysninger.

Vi behandler de personoplysninger, du giver eller sender til os, og som vi indsamler fra hjemmesiden via cookies.

De personoplysninger, som Ongoal arbejder med, er personnummer, navn, køn, e-mailadresse, købs-, betalings- og ordrehistorik, betalings- og kreditkortnummer, leveringsadresse, IP-adresse og telefonnummer.

Dataene bruges til identifikation, direkte markedsføring, kundeundersøgelser, nyhedsbreve og til statistiske formål samt til opfølgning. Oplysningerne kan også bruges til e-mail, sms og e-mail samt til markedsføring, hvis du ikke er imod dette.

Du kan til enhver tid kontakte os for at annullere markedsføringen til dig som kunde på kundservice@ongoal.se

Du kan også til enhver tid fravælge at abonnere på nyhedsbreve og e-mails via et link, der findes i bunden af ​​nyhedsbrevene.

Oplysningerne kan også bruges til at analysere indkøbsvaner for at give dig relevant information og markedsføring, samt til at forbedre hjemmesiden, betalingsløsninger og betalingsprocesser. Behandling for at forbedre betalingsløsninger og betalingsprocesser kan omfatte behandling, hvor dine personoplysninger, herunder dit personnummer, overføres til andre virksomheder i Ongoal-koncernen og tredjepartsudbydere for at indgå som et analytisk grundlag.

Personoplysningerne kan herefter også kombineres med data fra andre registre, f.eks. kreditdata. Dit cpr-nummer vil også blive behandlet i forbindelse med køb på vegne af (eller på grund af krav fra) betalings- og kreditselskaber, der har brug for dette til kreditoplysningsformål.

Hvis hele eller dele af Ongools forretning sælges eller inkorporeres i enhver anden virksomhed, kan dine personlige oplysninger være potentielle købere og vil blive videregivet til de nye ejere af virksomheden.

For at holde de personlige oplysninger, vi behandler, sikre, har vi truffet flere sikkerhedsforanstaltninger: Vi har implementeret sikkerhedspraksis og tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger, såsom browsercertificering. Derudover har vi passende firewalls og antivirussoftware til at beskytte og forhindre uautoriseret adgang til netværket. Adgangen til de områder, hvor personoplysninger opbevares, er begrænset, og medarbejdere skal identificeres for at få adgang.

Ongoal bruger også SSL (Secure Socket Layer), som er en protokol til sikker dataoverførsel over internettet (eller andre netværk). Hvis du har sagt ja til at være registreret kunde/medlem af Ongoal, vil dine oplysninger blive opbevaret, indtil du afmelder dig. Du kan til enhver tid afmelde dig som kunde.

Dine data opbevares ikke længere end tilladt i den gældende privatlivslovgivning.

I overensstemmelse med gældende privatlivslovgivning og GDPR har du til enhver tid ret til at få dine personlige oplysninger, som vi administrerer, ændrer, opdaterer, flytter og begrænser. Du har også ret til - i nogle tilfælde - at anmode om, at dine personoplysninger slettes til enhver tid, men der kan være visse juridiske forpligtelser og krav, der forhindrer os i at slette dine data med det samme. Du har også ret til at anmode om en elektronisk kopi af dine personlige oplysninger, som vi administrerer gratis. Hvis du ønsker at anmode om en elektronisk kopi af dine personoplysninger, vil vi gerne have, at du sender os en skriftlig anmodning. Vi foretrækker det, hvis anmodningen er underskrevet og sendt af dig via almindeligt brev til adressen, der findes på siden samt nedenfor.

Ongoal Sweden AB Vasatorpsvägen 1G, SE-254 57 Helsingborg, Sverige. For flere alternativer eller spørgsmål, kontakt: kundservice@ongoal.se

Registrere dig och få 10% i velkomsttilbud

Kontakte osKontakte os