Vælg den rigtige padeljketcher

Hvad skal du overveje, når du vælger en padelketcher?

Hvad skal du overveje, når du vælger stativ? Der er en række faktorer, der kan påvirke, hvilken ketcher der passer dig bedre end en anden. Nedenfor er nogle ting, du skal huske på.

1. Formen på stativhovedet

Cirkulær form:

For de fleste spillere, uanset niveau, er det nemmere at spille med en rund ketcher. En sådan form på ketcherhovedet betyder, at det såkaldte "sweet spot" er placeret i midten af ​​ketcherhovedet. En ketcher med et rundt ketcherhoved kaldes ofte kontrolketcheren.

Cirkulær form

Diamant form:

En diamantformet ketcher har sit sweet spot lidt højere oppe, hvilket giver et ekstra "kick", hvis man har en god smash. Diamantformen er derfor bedst egnet til avancerede spillere.

Diamant form

Dråbeform:

Dråbeform / Pære / Hybrid kaldes denne form på ketcherhovedet, som er en blanding mellem rund form og diamantform. Dråbeformen er velegnet til både mellemliggende og avancerede spillere.

Dråbeform

2. Vægt

De fleste ketchere til voksne spillere vejer ca. 370-380 g og har en rammebredde på 38 mm. Mange spillere spiller med unødvendigt tunge eller ubalancerede ketchere.

3. Balance

Balance refererer til, hvor på ketcherhovedet balancepunktet er placeret. Balancen kan være høj, dvs. nær toppen af ​​ketcherhovedet, medium eller lav. Jo tættere på grebet balancepunktet er, jo lettere vil du opleve ketcherhovedet. En ketcher, der er toptung, vil blive opfattet som tungere at svinge. Toptunge ketchere anses ofte for at være mere offensive, med mere "power" kontra kontrol, da de giver større vægt til et smash. Diamantformede ketchere er generelt toptunge, mens runde ketchere har et lavt tyngdepunkt. Dråbeformede ketchere er normalt medium afbalancerede.

4. Materiale

Rammen på pagajketsjere er næsten altid lavet af kulfiber for ekstra holdbarhed. Kernen består af et skumgummi-lignende materiale; EVA eller skum. De fleste af nutidens ketchere bruger EVA, fordi EVA har bedre "hukommelsesegenskaber" og er mere holdbare.

Kontakte osKontakte os